Ursitoare Botez, Ursitoare Mot, Ursitoare Turta

Ne dorim pentru copiii nostri tot ce-i mai bun, sa paseasca cu dreptul in viata, iar noi te putem ajuta si cu asta.
 
Fie ca este vorba despre petrecerea de botez, de taierea motului sau de ruperea turtei, iti oferim Zanele Ursitoare pentru un spectacol deosebit!
 
La petrecerea botezului iti vom prezenta un spectacol unic pe piata in care cele
trei Ursitoare Bune si una foaaarte rea vor face din botezul copilului tau un spectacol de povestit.
Avem cele mai bune Ursitoare pentru un spectacol original, un concept cu totul nou in care publicul participa activ alaturi de Ursitoare.
Mare va fi mirarea invitatilor cand Ursitoarea cea Rea isi va prezenta "arsenalul diabolic". Noroc cu cele trei Ursitoare Bune care ii vor tine piept si ii vor darui copilului cele mai bune calitati, inzestrari si talente ca sa reuseasca cu brio in viata.
 
Si pentru ca timpul a trecut iar beblusul tau a implinit un anisor, traditia trebuie sa continue, iar pentru asta ti-am pregatit inca un spectacol de exceptie.
 
De aceasta data, Ursitoarele venite la petrecerea de taiere a motului sau ruperea turtei vor fi insotite de catre un Menestrel si astfel, vor crea inca o data o atmosfera de basm. Veniti din cele 4 zari, Menestrelul si Ursitoarele vor aduce cu ei tava cu destine, de unde copilul tau isi va alege drumul in viata.
 
Pretul spectacolelor este de 450 de lei pentru petrecerile ce au loc in Bucuresti.
Pretul include si microfoane wireless si o amintire simbolica pentru mamica si copil.
 
Nu uita sa spui tuturor cat de mult ti-au placut spectacolele, aici:

Nu te-am convins? Arunca o privire la Galeriile Foto/video si te vom convinge!
 

Cuvinte cheie: petreceri, ursitoare, botez, botezuri, ursitoarele, ursitori, ursitoare ursitoare, ursit, ursitoare pentru botez, ursitoare mot, ursitoare turta moment ursitoare, zane ursitoare, ursitoare eveniment, ursitoare la botez, spectacol ursitoare, spectacolul ursitoarelor, Ursitoare Bune, Ursitoarea Cea Rea, microfoane wireless, ursitoare botez bucuresti, ursitoare lux, ursitoare botez lux, menestrel.